Where in the world have you flown?
How long have you been in the air?
Create your own FlightMemory and see!

Мојата статистика  

  Details Airline: Continental Airlinesback to community

Зрачна оддаличеност

 

Вкупно траење летови

 

Летови

 

FlightMemory постер

во милји  240
во километри  387
патување околу земјината топка 0.01 пат(и)
летови до месечината0.001 пат(и)
летови до сонцето0.0000 пат(и)
   
сати  0:45
денови0.0
недели0.0
месеци0.00
години0.000
   
вкупно летови  1
домашни1
(интра)континентални без домашни 0
меѓународни0
други летови0
   

најдолг лет (оддаличеност): 387 km, 0:45 h, Buffalo (Niagara) - Detroit (Metropolitan Wayne County), 24.03.2015
најдолг лет (временски):0:45 h, 387 km, Buffalo (Niagara) - Detroit (Metropolitan Wayne County), 24.03.2015
најкратки лет: 387 km, 0:45 h, Buffalo (Niagara) - Detroit (Metropolitan Wayne County), 24.03.2015
просечно траење: 387 km, 0:45 h

Домашни летови

Свetcka kapta


Топ десет Аеродроми

#Аеродром количина во % 
1 BUF Buffalo  1 50.0 %
2 DTW Detroit  1 50.0 %
  

Топ десет Авиокомпании

#Авиокомпанија количина во % 
1 Continental Airlines 1 100.0 %
  

Топ десет типови на авионите

#тип на авионот количина во % 
1 Boeing 717 1 100.0 %
 

Топ десет pути

#pута количина во % 
1 BUF - DTW 1 100.0 %
  

Додатни информации

вкупно аеродроми 2
вкупно авиокомпании 1
вкупно типови на авионите  1
вкупно pути 1
вкупно земји 1
 

 Check our Shop 

Airplane Model - Iberia - Airbus A330-300 - 1/200 - Premium model
Iberia - Airbus A330-300 - 1/200 - Premium model
Airplane Model - Airbus - House Color - Airbus A380-800 - 1/200 - Premium model
Airbus - House Color - Airbus A380-800 - 1/200 - Premium model
Airplane Model - Qatar Airways - Airbus A330-300 - 1/200 - Premium model
Qatar Airways - Airbus A330-300 - 1/200 - Premium model