Where in the world have you flown?
How long have you been in the air?
Create your own FlightMemory and see!

Мојата статистика  

  Details Airline: Southwest Airlinesback to community

Зрачна оддаличеност

 

Вкупно траење летови

 

Летови

 

FlightMemory постер

во милји  10,994
во километри  17,694
патување околу земјината топка 0.44 пат(и)
летови до месечината0.046 пат(и)
летови до сонцето0.0001 пат(и)
   
сати  29:40
денови1.2
недели0.2
месеци0.04
години0.003
   
вкупно летови  15
домашни0
(интра)континентални без домашни 0
меѓународни0
други летови15
   

најдолг лет (оддаличеност): 2,103 mi, 5:05 h, Baltimore (Washington) - Las Vegas (McCarran International), 07-08-2020
најдолг лет (временски):5:05 h, 2,103 mi, Baltimore (Washington) - Las Vegas (McCarran International), 07-08-2020
најкратки лет: 314 mi, 1:15 h, Cleveland (Hopkins International) - Baltimore (Washington), 07-08-2020
просечно траење: 733 mi, 1:59 h

Домашни летови

Европски


кликнете на картата за зголемување

Свetcka kapta


Топ десет Аеродроми

#Аеродром количина во % 
1 BWI Baltimore  6 20.0 %
2 PHX Phoenix  3 10.0 %
3 MSY New Orleans  2 6.7 %
4 DTW Detroit  2 6.7 %
5 SFO San Francisco  2 6.7 %
6 DEN Denver  2 6.7 %
7 PWM Portland  2 6.7 %
8 BNA Nashville  2 6.7 %
9 ABQ Albuquerque  1 3.3 %
10 MSP Minneapolis  1 3.3 %
  

Топ десет Авиокомпании

#Авиокомпанија количина во % 
1 Southwest Airlines 15 100.0 %
  

Топ десет типови на авионите

#тип на авионот количина во % 
1 Boeing 737 15 100.0 %
 

Топ десет pути

#pута количина во % 
1 BWI - PWM 2 13.3 %
2 MSY - BWI 2 13.3 %
3 SFO - PHX 2 13.3 %
4 PHX - SAT 1 6.7 %
5 BNA - DTW 1 6.7 %
6 MSP - DEN 1 6.7 %
7 SAN - SMF 1 6.7 %
8 DEN - ABQ 1 6.7 %
9 DTW - BNA 1 6.7 %
10 CLE - BWI 1 6.7 %
  

Додатни информации

вкупно аеродроми 17
вкупно авиокомпании 1
вкупно типови на авионите  4
вкупно авиони 5
вкупно pути 12
вкупно земји 1
 

 Check our Shop 

Airplane Model - Qatar Airways - Boeing 777-9 - 1/200 - Premium model
Qatar Airways - Boeing 777-9 - 1/200 - Premium model
Airplane Model - Lufthansa - Airbus A350-900 - 1/250
Lufthansa - Airbus A350-900 - 1/250
Airplane Model - Boeing - House Color - Boeing 787-8 - 1/200 - Premium model
Boeing - House Color - Boeing 787-8 - 1/200 - Premium model