Where in the world have you flown?
How long have you been in the air?
Create your own FlightMemory and see!

Мојата статистика  

  Details Airline: SWISSback to community

Зрачна оддаличеност

 

Вкупно траење летови

 

Летови

 

FlightMemory постер

во милји  24,595
во километри  39,582
патување околу земјината топка 0.99 пат(и)
летови до месечината0.103 пат(и)
летови до сонцето0.0003 пат(и)
   
сати  58:25
денови2.4
недели0.3
месеци0.08
години0.007
   
вкупно летови  19
домашни1
(интра)континентални без домашни 14
меѓународни4
други летови0
   

најдолг лет (оддаличеност): 5,360 mi, 10:05 h, San Francisco (International) - London (Heathrow), 06-28-2022
најдолг лет (временски):10:45 h, 5,236 mi, Johannesburg (Oliver Reginald Tambo) - Zürich (Kloten), 06-27-2022
најкратки лет: 126 mi, 0:50 h, Zürich (Kloten) - Mailand (Malpensa), 06-28-2022
просечно траење: 1,294 mi, 3:04 h

Домашни летови

Европски


кликнете на картата за зголемување

Свetcka kapta


Топ десет Аеродроми

#Аеродром количина во % 
1 ZRH Zurich  16 42.1 %
2 GVA Geneva  3 7.9 %
3 CPH Copenhagen  2 5.3 %
4 JNB Johannesburg  2 5.3 %
5 VIE Vienna  2 5.3 %
6 BCN Barcelona  2 5.3 %
7 CAI Cairo  1 2.6 %
8 BER Berlin  1 2.6 %
9 JMK Mykonos  1 2.6 %
10 LHR London  1 2.6 %
  

Топ десет Авиокомпании

#Авиокомпанија количина во % 
1 SWISS 19 100.0 %
  

Топ десет типови на авионите

#тип на авионот количина во % 
1 Airbus A320 Family 9 47.4 %
2 Airbus A220 5 26.3 %
3 Airbus A340 2 10.5 %
4 Embraer 1 5.3 %
5 Boeing 787 1 5.3 %
 

Топ десет pути

#pута количина во % 
1 ZRH-BCN 2 10.5 %
2 JNB-ZRH 2 10.5 %
3 LCY-ZRH 1 5.3 %
4 HAM-ZRH 1 5.3 %
5 BDS-ZRH 1 5.3 %
6 GVA-ZRH 1 5.3 %
7 SFO-LHR 1 5.3 %
8 ZRH-AMS 1 5.3 %
9 FRA-GVA 1 5.3 %
10 ZRH-CPH 1 5.3 %
  

Додатни информации

вкупно аеродроми 17
вкупно авиокомпании 1
вкупно типови на авионите  13
вкупно авиони 7
вкупно pути 17
вкупно земји 14
 

Check our Shop

Airplane Model - Lufthansa - Airbus A330-300 - 1/200 - Premium model
Lufthansa - Airbus A330-300 - 1/200 - Premium model
Airplane Model - Thai Airways - Boeing 777-300ER - 1/200
Thai Airways - Boeing 777-300ER - 1/200
Airplane Model - Thai Airways - Boeing 787-8 - 1/100 - Premium model
Thai Airways - Boeing 787-8 - 1/100 - Premium model