Where in the world have you flown?
How long have you been in the air?
Create your own FlightMemory and see!

Мојата статистика  

  Details Airline: Continental Airlinesback to community

Зрачна оддаличеност

 

Вкупно траење летови

 

Летови

 

FlightMemory постер

во милји  0
во километри  0
патување околу земјината топка 0.00 пат(и)
летови до месечината0.000 пат(и)
летови до сонцето0.0000 пат(и)
   
сати  0:00
денови0.0
недели0.0
месеци0.00
години0.000
   
вкупно летови  0
домашни0
(интра)континентални без домашни 0
меѓународни0
други летови0
   

најдолг лет (оддаличеност): 0 km, 0:00 h, -
најдолг лет (временски):0:00 h, 0 km, -
најкратки лет: 0 km, 0:00 h, -
просечно траење: 0 km, 0:00 h

Домашни летови

Свetcka kapta


Топ десет Аеродроми

#Аеродром количина во % 
невнесени податци
  

Топ десет Авиокомпании

#Авиокомпанија количина во % 
невнесени податци
  

Топ десет типови на авионите

#тип на авионот количина во % 
невнесени податци
 

Топ десет pути

#pута количина во % 
невнесени податци
  

Додатни информации

 

 Check our Shop 

Airplane Model - Aerolineas Argentinas - Airbus A330-200 - 1/200 - Premium model
Aerolineas Argentinas - Airbus A330-200 - 1/200 - Premium model
Key ring - Airbus Flight Crew - blue
Airbus Flight Crew - blue
Airplane Model - PIA - Boeing 777-200ER - 1/200 - Premium model
PIA - Boeing 777-200ER - 1/200 - Premium model