Where in the world have you flown?
How long have you been in the air?
Create your own FlightMemory and see!

Мојата статистика  

  Details Airport: BNEback to community

Зрачна оддаличеност

 

Вкупно траење летови

 

Летови

 

FlightMemory постер

во милји  3,426
во километри  5,515
патување околу земјината топка 0.14 пат(и)
летови до месечината0.014 пат(и)
летови до сонцето0.0000 пат(и)
   
сати  10:51
денови0.5
недели0.1
месеци0.02
години0.001
   
вкупно летови  9
домашни0
(интра)континентални без домашни 0
меѓународни0
други летови9
   

најдолг лет (оддаличеност): 496 mi, 1:23 h, Brisbane (International) - Mackay, 05-11-2021
најдолг лет (временски):1:35 h, 467 mi, Brisbane (International) - Sydney (Kingsford Smith), 05-11-2021
најкратки лет: 179 mi, 0:49 h, Bundaberg - Brisbane (International), 05-11-2021
просечно траење: 381 mi, 1:12 h

Домашни летови

Европски


кликнете на картата за зголемување

Свetcka kapta


Топ десет Аеродроми

#Аеродром количина во % 
1 BNE Brisbane  9 50.0 %
2 BDB Bundaberg  3 16.7 %
3 SYD Sydney  3 16.7 %
4 MKY Mackay  3 16.7 %
  

Топ десет Авиокомпании

#Авиокомпанија количина во % 
1 Qantas Airways 7 77.8 %
  

Топ десет типови на авионите

#тип на авионот количина во % 
1 Boeing 737 3 33.3 %
2 Dash 2 22.2 %
 

Топ десет pути

#pута количина во % 
1 BDB - BNE 3 33.3 %
2 BNE - MKY 3 33.3 %
3 BNE - SYD 2 22.2 %
4 SYD - BNE 1 11.1 %
  

Додатни информации

вкупно аеродроми 4
вкупно авиокомпании 1
вкупно типови на авионите  3
вкупно авиони 1
вкупно pути 4
вкупно земји 1
 

 Check our Shop 

Airplane Model - Gear set for Hogan Boeing 777 models 1/200
Gear set for Hogan Boeing 777 models 1/200
Airplane Model - American Airlines - Boeing 757-200 - 1/200
American Airlines - Boeing 757-200 - 1/200
Airplane Model - British Airways - Boeing 787-8 - 1/200 - Premium model
British Airways - Boeing 787-8 - 1/200 - Premium model