Where in the world have you flown?
How long have you been in the air?
Create your own FlightMemory and see!

Мојата статистика  

  Details Airport: SINback to community

Зрачна оддаличеност

 

Вкупно траење летови

 

Летови

 

FlightMemory постер

во милји  23,931
во километри  38,514
патување околу земјината топка 0.96 пат(и)
летови до месечината0.100 пат(и)
летови до сонцето0.0003 пат(и)
   
сати  50:35
денови2.1
недели0.3
месеци0.07
години0.006
   
вкупно летови  7
домашни0
(интра)континентални без домашни 0
меѓународни2
други летови5
   

најдолг лет (оддаличеност): 6,395 mi, 12:20 h, Frankfurt (Rhein-Main) - Singapur (Changi), 04-05-2020
најдолг лет (временски):12:50 h, 5,769 mi, Singapore (Changi) - Helsinki (Vantaa), 04-05-2020
најкратки лет: 185 mi, 1:00 h, Kuala Lumpur (International) - Singapore (Changi), 04-05-2020
просечно траење: 3,419 mi, 7:14 h

Домашни летови

Европски


кликнете на картата за зголемување

Свetcka kapta


Топ десет Аеродроми

#Аеродром количина во % 
1 SIN Singapore  7 50.0 %
2 KUL Kuala Lumpur  2 14.3 %
3 BNE Brisbane  2 14.3 %
4 HEL Helsinki  1 7.1 %
5 MEL Melbourne  1 7.1 %
6 FRA Frankfurt  1 7.1 %
  

Топ десет Авиокомпании

#Авиокомпанија количина во % 
1 Singapore Airlines 4 57.1 %
2 Scoot Airlines 1 14.3 %
3 Malaysia Airlines 1 14.3 %
4 Finnair 1 14.3 %
  

Топ десет типови на авионите

#тип на авионот количина во % 
1 A350 3 42.9 %
2 Airbus A320 Family 1 14.3 %
3 Boeing 737 1 14.3 %
4 Airbus A380 1 14.3 %
5 Boeing 777 1 14.3 %
 

Топ десет pути

#pута количина во % 
1 BNE - SIN 2 28.6 %
2 SIN - HEL 1 14.3 %
3 FRA - SIN 1 14.3 %
4 SIN - MEL 1 14.3 %
5 KUL - SIN 1 14.3 %
6 SIN - KUL 1 14.3 %
  

Додатни информации

вкупно аеродроми 6
вкупно авиокомпании 4
вкупно типови на авионите  6
вкупно pути 6
вкупно земји 6
 

 Check our Shop 

Key ring - FlugStatistik -FOLLOW ME-
FlugStatistik -FOLLOW ME-
Airplane Model - Air China - Boeing 787-9 - 1/200 - Premium model
Air China - Boeing 787-9 - 1/200 - Premium model
Airplane Model - Delta Air Lines - Airbus A350-900 - 1/200
Delta Air Lines - Airbus A350-900 - 1/200